HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μέσα σ ένα πεντάλεπτο έχασε τα πάντα

Ο Παναθηναϊκός ενώ κράταγε το 2-0 στα χέρια του και έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, μέσα σε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο (68-73) δέχτηκε 3(...

Ο Παναθηναϊκός ενώ κράταγε το 2-0 στα χέρια του και έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, μέσα σε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο (68-73) δέχτηκε 3(!) γκολ και έχασε με 3-2 από την Ατλέτικ Μπιλμπάο. Πολύ δύσκολη η πρόκριση πια για τους "πράσινους"
Και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, με την Μπιλμπάο να έχει την κατοχή, όμως ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει υποδεγματικά τους χώρους και δεν άφηνε τους Βάσκους να γίνουν απηλειτικοί. Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής άμυνας του τριφυλιού, ήταν πως η πρώτη τελική προσπάθεια της Μπιλμπάο έγινε στο 41ο λεπτό!
Η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 22' με τον Καμπέσας να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε πολύ πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Ερερίν
Η επόμενη καλή στιγμή όμως έγινε γκολ! Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ 25' μετά την σέντρα του Καμπέσας από τα δεξιά, Μολίνς έκανε την γυριστή κεφαλιά νικώντας στον αέρα τον Ετσέιτα, ο Λουντ ντρίμπλαρε τον Ντε Μάρκος, βρέθηκε απέναντι στον Ερέριν και τον "εκτέλεσε" με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Μαρίνου Οζουνίδη μετά το γκολ οπισθοχώρησε όπως ηταν λογικό όμως δεν απειλήθηκε καθόλου μέχρι την φάση του 41' όταν ο Αντούριθ έκανε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ραούλ Γκαρσία με την μπάλα όμως να φεύγει άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά με στόχο την ισοφάριση όμως λογάριζαν χωρίς την υποδειγματικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο άμυνα των “πρασίνων”.
Η ομάδα του Μαρίνου Οζουνίδη όχι μόνο κατάφερε να ισοροπήσει τον γρήγορο ρυθμό που έδωσαν οι Βάσκοι στην αρχή του ημιχρόνου, κατάφεραν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 55' με τον Καμπέσας. Ο Λουντ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε δεξιά του στον Λουσιάνο, ο Μπαλενθιάγκα δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο επερχόμενος Καμπέσας με δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Μπιλμπάο έχασε μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερο με τον Ραούλ Γκαρσία να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή όμως ο Βλαχοδήμος απέκρουσε δύσκολα.
Στο 62' ο Ραούλ Γκαρσία και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής όμως υπό την πίεση του Κουτρουμπή έστειλε την μπάλα πάνω απ' τα δοκάρια.
Η πίεση της Μπιλμπάο όμως απέφερε καρπούς και στο 68' ο Μουνιαϊν έκανε μια καταπληκτική σέντρα, ο Αντούριθ νίκησε τους πάντες στον αέρα και με το κεφάλι μείωσε σε 2-1. Και ξαφνικά ο Παναθηναϊκός κατέρευσε!
Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλενθιάγα έκαν την σέντρα από τα πλάγια ο Ντε Μάρκος ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ στην κίνησε και νίκησε τον ανύμπορω να αντιδράσει Βλαχοδήμο για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Και σα να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Ινιάκι Γουίλιαμς μετά το τραγικό λάθος των παιχτών του τριφυλιού, στο χώρο του κέντρου, πήρε την μπάλα μπήε στην περιοχή και αφού έκανε την προσποίηση στον Μολέδο, αυτός τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Ο Αντούριθ δεν λάθεψε (αν και το πέναλτι ήταν κακό!) και έκανε το 3-2 για τους Βάσκους.

Μέσα σε 5 λεπτά η Μπιλμπάο πέτυχε 3 γκολ!
Όπως ηταν λογικό οι παίχτες του Παναθηναϊκού απογοητεύτηκαν και συνέχισαν τα πολλά λάθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά έχασε μεγάλη ευκαρία στο 90' με τον Λουτσιάνο να κάνει το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
από: sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.