HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων έδωσε χαρά στα παιδιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τα παιδιά, που έδωσαν δυναμικά το παρόν. Διασκέδασαν, χόρεψαν και έπαιξαν με τη καθοδήγηση των 3 animaters-κλόουν που τα είχαν αναλάβει. Πρόσωπα χαμογελαστά, ζωγραφισμένα, πρόσωπα χαρούμενα από μικρούς και μεγάλους. 
Το μήνυμα αυτής της εκδήλωσης, η αλληλεγγύη, η αγάπη και η προσφορά, μικρών και μεγάλων, σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινότητας και βρίσκονται κάτω από την σκέπη του «Χαμόγελου του Παιδιού». 
Μεγάλη μας χαρά ήταν η συμμετοχή της χοροδιδασκάλου κας Θεοδώρας Ερμείδη, η όποια για πρώτη φορά μας παρουσίασε το παιδικό τμήμα της σχολής Latin και έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση. 
Ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά για την στήριξή του σε αυτή την εκδήλωση, την εκπρόσωπο τον Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» κα Μαλαμάκη Εύη για την παρουσία της και την εταιρία «Λουξ» και τον κ. Μαρλαφέκα Κωνσταντίνο για την χορηγία των χυμών που προσφέρθηκαν στα παιδιά. 
Επίσης, ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την προσφορά τούς, δημοτικούς συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων καθώς και όλους τους φίλους που βοήθησαν στη συγκέντρωση τον ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.