Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων συγχαίρουν στους μαθητές που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανε...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η εισαγωγή τους σε ΤΕΙ και, φέτος για πρώτη φορά, σε Πανεπιστήμια αποτελεί το πέρας μιας πολύχρονης κοπιαστικής διαδρομής και την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους.
Οι υψηλές βαθμολογίες και επιδόσεις των μαθητών και μαθητριών μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα συστηματικής μελέτης και προσήλωσης στο στόχο. Οι κοπιαστικές προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή, ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμο εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τη ζωή.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των μαθητών που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία τους.
Τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν αυτή την φορά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, προτρέπουμε να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Χωρίς αμφιβολία θα υπάρξουν πολλές άλλες ευκαιρίες για να δικαιωθούν.
Ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο και η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τις ζωές των παιδιών μας !
Καλό νέο ξεκίνημα, καλές σπουδές!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.