Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ακόμα μια σύλληψη λαθροκυνηγού

Μετα από επανειλημμένες καταγγελίες στη περιοχή της Κλειτορίας για παράνομη νυχτερινή θήρα, αποφασίστηκε από κοινού ο κυνηγετικός σύλλο...

Μετα από επανειλημμένες καταγγελίες στη περιοχή της Κλειτορίας για παράνομη νυχτερινή θήρα, αποφασίστηκε από κοινού ο κυνηγετικός σύλλογος Καλαβρύτων μαζί με τον σύλλογο Κλειτορίας και τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες Χρήστο Θεοδωρακόπουλο Σωτήρη Κοντογεώργη από Καλάβρυτα και τον Άγγελο Αλεξίου από την Πάτρα, την συνδρομή της Αστυνομίας Κλειτορίας και Καλαβρύτων σε νυχτερινή περιπολία στην περιοχή αυτη. 
Όπως ενημερώνει ο κυνηγετικός Σύλλογος: 
Μετα από μπλόκο που έγινε στην περιοχή του χωριού Φίλια αφού είχαν παρακολουθήσει αρκετή ώρα ύποπτο αυτοκίνητο να κινητό με χαμηλή ταχύτητα και χρήση προβολέα, βρέθηκε καραμπίνα πλήρες φυσιγγίων, ο προβολέας στην πρίζα του αυτοκινήτου άλλη μια καραμπίνα χωρίς κόφτη 6σφαιρη και περί τα 250-300....Φυσίγγια. Ο οδηγός οδηγήθηκε σε αυτόφωρη διαδικασία στο ΑΤ Καλαβρυτων κατασχέθηκαν ολα τα πειστήρια και το αυτοκινητο. 
Ο συνοδηγός διέφυγε μέσα στο δασος την στιγμή του ελεγχου -Αλβανικής υπηκοότητας. Ασκήθηκε εις βάρους τους δικογραφία από τους θηροφύλακες. Λόγω αδειών των δικαστών ορίστηκε δικάσιμος. 
Μπράβο στους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες Χρήστο Σωτήρη και Άγγελο. Μπραβο στα μέλη και των δυο συλλόγων Κλειτοριας και Καλαβρυτων που μετείχαν στην επιχείρηση αυτη. 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαβρύτων, ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον πρόεδρο της Γ ΚΟΠ Θεοδωρος Παπαγεωργοπουλος την Αστυνομία Καλαβρυτων και την Αστυνομία Κλειτοριας και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν "Πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο από όλλους αυτούς που λυμαίνονται τον θηραματικό μας πλούτο λαθραία και άνανδρα. Θα συνεχίσουμε το έργο μας όσο και να ΣΚΟΥΖΟΥΝ κάποιοι. Δεν το χουμε πάρει πατριωτικά παιδιά τα αυτονόητα πράττουμε τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.