Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΡΑ - (ΦΩΤΟ)

Δεκαπενταύγουστος η εορτή κοίμησης της Θεοτόκου, το ''Πάσχα του καλοκαιριού'' όπως συνηθίζουμε να το λέμε στην Ελλάδα. ...

Δεκαπενταύγουστος η εορτή κοίμησης της Θεοτόκου, το ''Πάσχα του καλοκαιριού'' όπως συνηθίζουμε να το λέμε στην Ελλάδα.
Σε κάθε πόλη, σε κάθε βουνό, σε κάθε χωριό, μια εκκλησία αφιερωμένη σε εκείνη, την μητέρα του Σωτήρα Ιησού, να γαληνεύει να παρηγορεί ,να δίνει δύναμη και κουράγιο σε κάθε κατατρεγμένο σε κάθε απελπισμένο άνθρωπο που ζητά την βοήθεια της . 
 Αυτή την εορτή ο χριστιανικός κόσμος, την εορτάζει με μεγάλη λαμπρότητα και κατάνυξη. Ειδικότερα στην πατρίδα μας, την πνευματική μας αυτή μάνα την τιμούμε ,την αγαπάμε και την σεβόμαστε οι ευσεβείς χριστιανοί με χιλιάδες τάματα, προσευχές εκκλησίες στο ιερό όνομα της, για να στηρίξει η χάρη της, την δική μας προσωπική ικεσία, το δικό μας προσωπικό η σε κάποιες περιπτώσεις και οικογενειακό δράμα. 
Αυτήν την ώρα με λαμπρότητα τελείται η ιερά πανύγηρις στην πάνσεπτη Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων ιερουργουντων των Σεβασμιωτατων Μητροπολιτών Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου κ Ατλάντας κ. Αλεξίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.