Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 9/8/17

Σύλληψη αλλοδαπού που διωκόταν με ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεί...

Σύλληψη αλλοδαπού που διωκόταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 46χρονος υπήκοος Ρουάντας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί και το μεσημέρι, στο Αίγιο, την Ακράτα και τη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας και του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, πέντε αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 23 έως 40 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές, στην Πάτρα, προσποιούμενος υπάλληλο του ΟΑΕΔ  απέσπασε από 31χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα της εξασφάλιζε επίδομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.