Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 22/8/17

Σύλληψη αλλοδαπού  για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών...

Σύλληψη αλλοδαπού  για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, διότι με την χρήση μεταλλικού λοστού αποπειράθηκε να διαρρήξει καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.
Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ  σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία και δύο  κινητά τηλέφωνα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απόπειρα ληστείας και νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το βράδυ στην Πάτρα, με την απειλή όπλου, τύπου πιστολιού, ακινητοποίησε 21χρονη ημεδαπή και αποπειράθηκε να την ληστέψει.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου για τα όπλα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 45χρονου ημεδαπού , ο οποίος χθες το απόγευμα, μετέβη σε οικία 62χρονου ημεδαπού,  στο Κάλφα Αχαΐας, όπου διαπληκτίστηκε με τον τελευταίο και τον έπληξε με μαχαίρι στον θώρακα, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Σε βάρος του δράστη,  σχηματίστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ο 62χρονος διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς και οικόσιτων ζώων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από καταγγελία φιλοζωικού σωματείου,  διαπιστώθηκε ότι σε εταιρία που εκπροσωπεί νόμιμα, υπήρχαν οστά νεκρών ζώων (κουφάρια) σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και η μη τήρηση κανόνων ευζωίας δύο αμνών, των οποίων τα άκρα τους ήταν δεμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.