HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα 10 Σεπτεμβρίου ο Τελικός του Σούπερ Καπ Αχαΐας

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του τελικού του  του Σούπερ Καπ Αχαΐας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Ήταν...

Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του τελικού του  του Σούπερ Καπ Αχαΐας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Ήταν μια πρόταση του Προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας κου Άγγελου Δανιήλ που είχε την αποδοχή όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας.  
Ο κος Δανιήλ ήρθε σε επαφή με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Λαζουρά εκφράζοντας του την επιθυμία να διεξαχθεί για πρώτη φορά ο Τελικός στα Καλάβρυτα με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων να αποδέχεται την πρόταση συμβάλλοντας και από μέρους του Δήμου σε ότι χρειαστεί για την διεξαγωγή του σημαντικού αυτού αγώνα στα Καλάβρυτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, τις επόμενες ημέρες ο κος Δανιήλ και μέλη της ΕΠΣ Αχαΐας θα βρεθεί στα Καλάβρυτα για να συναντηθεί με το Δήμαρχο Καλαβρύτων και τους υπευθύνους του Σταδίου για τις τελευταίες λεπτομέρειες,     
Αντίπαλοι στον φετινό τελικό, που ανοίγει την ποδοσφαιρική χρονιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι ο πρωταθλητής Διαγόρας Βραχνεΐκων και ο κυπελλούχος Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. 
Η Ένωση  δείχνει πως αγκαλιάζει την επαρχία και σίγουρα είναι μια πολύ καλή κίνηση που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς. 
Να σημειώσουμε οτι η για πρώτη φορά θα διεξαχθεί διοργάνωση της ΕΠΣ Αχαΐας εκτός Πατρών, Αιγίου και Κ.Αχαΐας και που αναμένεται στα Καλάβρυτα να βρεθούν όλοι οι φορείς της Αχαΐας για την μεγάλη αυτή γιορτή του Αχαϊκού Αθλητισμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.