HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 15/8/17

Εξιχνίαση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος ανηλίκου Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάστηκε μετά από μεθ...

Εξιχνίαση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος ανηλίκου
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα, κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος ανήλικου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο 31χρονος στις (12-8-2017)  το μεσημέρι στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του που αναζητείται, εισήλθαν σε πυλωτή πολυκατοικίας και αφαίρεσαν από 10χρονο παιδί, που βρίσκονταν στον χώρο, δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοποδήλατο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες στο Αίγιο και στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και των Τμημάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας, πέντε αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 20 έως και 29 ετών, διότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.