HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Γιορτή της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Π. Σατολιάς

«Οι Συνεταιρισμοί είναι το απαύγασμα της Δημοκρατικής Οργάνωσης. Πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα στη χώρα μας και στην οικουμένη, αν όλο...

«Οι Συνεταιρισμοί είναι το απαύγασμα της Δημοκρατικής Οργάνωσης. Πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα στη χώρα μας και στην οικουμένη, αν όλοι υιοθετούσαν και εφάρμοζαν το μοντέλο των Συνεταιρισμών».

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς, για τον καθιερωμένο εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Προσκεκλημένος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο κ. Σατολιάς εκπροσώπησε στη Γιορτή της Δημοκρατίας το Συνεταιριστικό Κίνημα της χώρας, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στις δημοκρατικές αρχές πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η έννοια του συνεταιρίζεσθαι.
Ο κ. Σατολιάς, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώνονται σήμερα 43 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Είναι μια ημέρα απόδοσης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την πραγματική ελευθερία και τη δημοκρατία. Έννοιες που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της δομής των Συνεταιρισμών, που μην ξεχνάμε βασίζονται στην εθελοντική και απολύτως δημοκρατική συμμετοχή των μελών τους, που από κοινού αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες βελτίωσης της υπόστασής τους ως οργάνωση και ως μονάδες. Έχω την άποψη πως αν όλοι, κοινωνία πολιτική, θεσμοί, κράτη, υιοθετούσαν και εφάρμοζαν τις αρχές του Συνεταιριστικού Κινήματος, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος».


   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.