Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνετρίβη C-130 στις ΗΠΑ - 16 νεκροί πεζοναύτες

Τροποποιημένο μεταγωγικό αεροσκάφος KC-130 Hercules των Αμερικανών πεζοναυτών, κατέπεσε χθες το βράδυ (τοπική ώρα) σε αγροτική περιοχή στ...

Τροποποιημένο μεταγωγικό αεροσκάφος KC-130 Hercules των Αμερικανών πεζοναυτών, κατέπεσε χθες το βράδυ (τοπική ώρα) σε αγροτική περιοχή στο Μισισίπι, σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Η πτώση του αεροσκάφους ανακοινώθηκε από την διοίκηση των Αμερικανών πεζοναυτών στο Twitter, ενώ υπάρχουν 16 νεκροί μέχρι αυτή την ώρα.
Ο κυβερνήτης του Μισισίπι περιέγραψε το περιστατικό ως “τραγωδία” σε ανακοίνωσή του, στο Facebook χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα αεροσκάφη KC-130 χρησιμοποιούνται ευρέως από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σε μια πληθώρα αποστολών, ενώ έχουν υποστεί διαδοχικές τροποποιήσεις προκειμένου ν' ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των αποστολών τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.