Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εορτασμός της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας σε περιβάλλον αμφισβήτησης των θεσμών της

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος Η 43η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, συνέπεσε με τις χειρότερες μέρες της μετά...

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος
Η 43η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, συνέπεσε με τις χειρότερες μέρες της μετά από τη Μεταπολίτευση.
Ζούμε και είμαστε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις, με την ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να καταλύει ουσιαστικά και ανερυθρίαστα κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας. Οι άνθρωποι έχουν πλέον ξεπεράσει ακόμη και τους εαυτούς τους. Όπως συνηθίζουμε να λέμε, απλώς, το… τερμάτισαν.
Αποκορύφωμα της (κυριολεκτικά) θεσμικής εκτροπής που βιώνουμε, συνιστούν οι άνευ προηγουμένου κυβερνητικές επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες δίνουν στη συνέχεια το «πράσινο φως» στους λεγόμενους «μπαχαλάκηδες» για να τα κάνουν ανενόχλητοι γυαλιά – καρφιά, με την Αστυνομία να παρακολουθεί απαθής τους βανδαλισμούς στους οποίους επιδίδονται με θύματα αθώους πολίτες, καθώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη» την έχει δέσει χειροπόδαρα.

Και την ίδια ώρα, ο αρμόδιος υπουργός, που δεν αισχύνεται για την ασυδοσία και την ανομία που επικρατούν σε τουριστικές περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας, προαγγέλλει από του βήματος της Βουλής αλλαγές στις συνθέσεις των δικαστηρίων, προφανώς για να εξασφαλιστεί ότι οι αποφάσεις τους θα συνάδουν με τα κυβερνητικά κελεύσματα!
Βιώνουμε, λοιπόν, πρωτόγνωρες καταστάσεις, σημεία και τέρατα, από τα οποία το Κράτος Δικαίου έχει προς το παρόν ηττηθεί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτός ο κατήφορος. Με τη δική του συνδρομή, το σημερινό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα λάβει σύντομα τέλος.
Και ό, τι κι αν κάνουν, δεν θα το αποφύγουν. Οι μέρες τους είναι μετρημένες, όπως είναι μετρημένες και αυτές των φαινομένων του εκφυλισμού της δημόσιας ζωής και της καταρράκωσης των θεσμών, τρανή κατά τα άλλα απόδειξη ότι … «ψυχορραγούν».   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.