HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο πολυνομοσχέδιο για τα οπτικοακουστικά μέσα

Το νέο πολυνομοσχέδιο που αφορά στους κλάδους οπτικοακουστικών μέσων και διαστημικών εφαρμογών παρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ...

Το νέο πολυνομοσχέδιο που αφορά στους κλάδους οπτικοακουστικών μέσων και διαστημικών εφαρμογών παρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς, στη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Παππάς, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε:
· Η Ελλάδα να διασφαλίσει τον ρόλο και την παρουσία της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μεταξύ των «διαστημικών εθνών».
· Να καταπολεμηθούν προβλήματα νόθευσης τους ανταγωνισμού στο χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και της κυκλοφορίας των εφημερίδων.
Στη Διυπουργική Επιτροπή Επενδύσεων αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της νομοθετικής διαδικασίας και συμφωνήθηκαν οι εξής προτάσεις:
· Να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του Νομοσχεδίου από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει συμβατότητα με τον Αναπτυξιακό Νόμο.
· Να ληφθεί υπόψη η συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού σε θέματα παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.
· Να εξετασθεί το πλαίσιο λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας, ώστε να συμπεριληφθούν κατά το δυνατό οι διαφημίσεις των ηλεκτρονικών εντύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.