Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Οικογένεια, φίλοι, συμπατριώτες και συνάδελφοι, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στην Αθήνα για να αποχαιρ...

Οικογένεια, φίλοι, συμπατριώτες και συνάδελφοι, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στην Αθήνα για να αποχαιρετήσουν τον εκλεκτό φίλο και συμπατριώτη Θανάση Γιαννακόπουλο Ταξίαρχο ε.α. της Π.Υ, Πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της Π.Ε. και Πρόεδρο του Συλλόγου Καστελίου που έφυγε προωρα από την ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Παρόλο που ο τόπος και η ώρα της εξοδίου ακολουθίας, έως αργά χθες δεν ηταν ακόμα γνωστή, οι φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι του Θανάση βρέθηκαν εκεί. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο τ. Βουλευτής και νυν Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Μητσοτάκη κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δ. Βαρβιτσιώτης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ε. κ, Γιώργος Κοσμάς, ο κ. Χρήτσος Κοντογιάννης της Π.Ε., ο Πρόεδρος των Φιλίων κ. Γιώργος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε,  ο Πρόεδρος του Καρνεσίου κ. Σπήλιος Μπαλαφούτας, μέλη της Π.Ε., τα μέλη του Δ.Σ. Καστελίου που ο εκλιπων ήταν Πρόεδρος, συμπατριώτες από Κλειτορία, Κρινόφυτα, Καρνέσι, Λυκούρια και άλλα χωριά, συνάδελφοι του εκλιπόντος από την Πυροσβεστική Υπηρεσίας και πολλοί άλλοι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.