Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσία Καμμένου και Στεφανή η εκπλήρωση του τάματος της Βασιλικής Πλεξίδα

Στη Σέριφο βρέθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής όπου συνόδευσαν την Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, που σώθηκε από θαύμα, ότα...

Στη Σέριφο βρέθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής όπου συνόδευσαν την Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, που σώθηκε από θαύμα, όταν το ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στις 19 Απριλίου με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τουσ οι, Ιωάννης Τζανιδάκης υποστράτηγος υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής.
 Η Αρχιλοχίας εκπλήρωσε σήμερα το τάμα που είχε κάνει στο Θεό για τη σωτηρία της και ο ΥΕΘΑ μαζί με τον Α/ΓΕΣ τη συνόδευσαν στο νησί όπου βρίσκεται το μοναστήρι του νησιού,την Παναγιά την Ακρωτηριανή.
Συγκινημένη, μίλησε για την μοιραία μέρα και εξήγησε πώς την έσωσε η Παναγία.
"Με το που αντιλήφθηκα το πρώτο χτύπημα ασυναίσθητα έκανα το σταυρό μου και ζήτησα από την Παναγία να με βοηθήσει. Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε με το πάτωμα και το κάθισμα μαζί, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω, αριστερά από το ελικόπτερο με μισογυρισμένη την πλάτη για να μην θυμάμαι καμία εικόνα" είπε.
Η Βασιλική Πλεξίδα αφιέρωσε στην Παναγία ένα καντήλι, στο οποίο είναι δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου. Μαζί με αυτό, αφιέρωσε επιπλέον το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, για να την ευχαριστήσει που είναι ζωντανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.