HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παυλόπουλος: Κανένας μεγάλος στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο όταν το εμείς ξεπεράσει το εγώ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Εθνική Νέων Ανδρών, που κατέκτησε το ευρωπα...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την Εθνική Νέων Ανδρών, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του προς τους παίκτες τους έδωσε συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο, ενώ αποκάλυψε πως παρακολούθησε τους περισσότερους αγώνες της ομάδας, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην ανατροπή που έκανε η Εθνική στον αγώνα με την Λιθουανία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε το ήθος που επέδειξαν οι διεθνείς λέγοντας «πως είναι χαρακτηριστικό τεράστιας σημασίας και για τον αθλητισμό αλλά και γενικότερα για κάθε εκδήλωση της δημόσιας ζωής.» Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συλλογικότητα τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας αποδείξατε πως κανένας μεγάλος στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο όταν το εμείς ξεπεράσει το εγώ».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην αμυντική τακτική που ακολούθησε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υπογραμμίζοντας σχετικά: «Γιατί όταν θωρακίσουμε τα «μετόπισθεν», από κει και πέρα μπορούμε να πάμε ακόμα πιο μπροστά.»
Τέλος ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν και στον αθλητισμό αλλά στην προσωπική τους ζωή με την ίδια νοοτροπία για να εμπνεύσουν και τις επόμενες γενιές.
Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Παυλόπουλος έδωσε σε κάθε μέλος της αποστολής από ένα συμβολικό δώρο ενώ οι παίκτες του χάρισαν μια φανέλα της Εθνικής και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.
Την αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών συνόδευαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.