Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Παλαίμαχοι του Παναιγιαλείου ευχαριστούν τα Καλάβρυτα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και προς όλους τους πολίτες των Καλαβρύτων, απέστειλε ο Σύνδεσμος Π...

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και προς όλους τους πολίτες των Καλαβρύτων, απέστειλε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παναιγιαλείου για την, όπως τονίζουν " άρτια συμμετοχή του Δήμου στην εκδήλωση «90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» με την φιλοξενία της ομάδος των βετεράνων της Barcelona F.C , των τιμωμένων μας και εκπροσώπων των ΜΜΕ" 
Η επιστολή έχει ως εξής:
ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ,ΔΗΜΑΡΧΟ κ. Γ.Λαζουρά.
ΚΟΙΝ:
1.κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,2.ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ,
3.ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, 4.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. 5.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ,6.ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,7.ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
Θέμα: Ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση
             ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ.-BARCELONA F.C. κ.λ.π.
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε αφ΄ενός προσωπικά και αφετέρου θα σας παρακαλούσαμε να ανακοινώσετε  τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Διαμερισματικούς Συμβούλους, τις Δημοτικές Παρατάξεις, Το Προσωπικό του Δήμου, των Δημοτικών Εταιρειών και τους Πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων για την άρτια συμμετοχή του Δήμου σας στην εκδήλωση «90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» με την φιλοξενία της ομάδος των βετεράνων της Barcelona F.C , των τιμωμένων μας και εκπροσώπων των ΜΜΕ στην όμορφη πόλη σας. Θεωρούμε ότι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας της διοργάνωσης – γιορτής μας , οφείλεται στην άψογη φιλοξενία και ξενάγησή σας. Ακολουθώντας  «εξ επαφής» τις πράξεις της δικής σας συμμετοχής ,κατανοήσαμε απολύτως την αιτία που τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, αποτελούν  το τουριστικό (και όχι μόνο) κόσμημα της περιοχής μας.
Με  τιμή και εντολή του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας
Χρήστος Γ. Ρόρος-Πρόεδρος     
Νικόλαος Αντωνόπουλος-Γενικός  Γραμματέας                        

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.