HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κατευθείαν στην Ιονία Οδό (BINTEO)

Το τμήμα που ενώνει τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με την Ιονία Οδό παραδόθηκε στην κυκλοφορία, κάνοντας πιο εύκολο και πιο άνετο το ταξίδι των...

Το τμήμα που ενώνει τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με την Ιονία Οδό παραδόθηκε στην κυκλοφορία, κάνοντας πιο εύκολο και πιο άνετο το ταξίδι των διερχόμενων.
Σιγά-σιγά η χώρα μας αποκτά οδικό δίκτυο και τις τελευταίες ημέρες έγινε ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση αυτού, αφού παραδόθηκε στην κυκλοφορία ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της Ιονίας Οδού.
Ο λόγος γι' αυτό που ενώνει τον συγκεκριμένο δρόμο με τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το οποίο έχει μήκος 6,5 χιλιόμετρα και συμπεριλαμβάνει τον ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου, τη σήραγγα της Μακύνειας, που έχει μήκος 542 μέτρα, μία σήραγγα διπλού κλάδου με μήκος 500 μέτρα, καθώς και τη μεγάλη σήραγγα της Κλόκοβας με μήκος 2950 μέτρα.
Το εν λόγω οδικό δίκτυο έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, ώστε να ολοκληρωθεί το νότιο τμήμα της Ιονίας Οδού και να σταματήσει η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν δρόμους, οι οποίοι είχαν μόνο μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και θύμιζαν περισσότερο χωριό, παρά αυτοκινητόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.