Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο, μεγάλο πολυαθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου! (BINTEO)

Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου το μεγάλο πολυαθλητικό γεγονός "The B...

Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου το μεγάλο πολυαθλητικό γεγονός "The Bridge Experience".

Να σημειώσουμε ότι οι εγγραφές για συμμετοχή ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 23:59. Μπείτε στο www.thebridgexperience.gr, όσο προλαβαίνετε, δηλώστε συμμετοχή και ζήστε την εμπειρία!

Τι περιλαμβάνει το διήμερο

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 7 Ιουλίου με ανοικτή γραμματεία για την παραλαβή kit συμμετοχής (θα στηθεί από την πλευρά του Ρίου, ανατολικά της γέφυρας και δίπλα στο κάστρο).

Το Σάββατο 8 Ιουλίου θα οργανωθούν εξορμήσεις και fun events για παιδιά κι επισκέπτες του event στο «The Bridge Village» (που θα στεγάζει περίπτερα προβολής της περιοχής) και την ευρύτερη περιοχή.

(Για την Παρασκευή ή το Σάββατο προγραμματίζεται μια σημαντικής εμβέλειας πολιτιστική εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί μόλις καλυφθούν οι οργανωτικές λεπτομέρειες).

Σάββατο 8 Ιουλίου

11:00 έναρξη κολυμβητικών αγωνισμάτων (μέγιστη προβλεπόμενη διάρκεια 3 ώρες)

2,5χλμ & 5χλμ (Οι λεπτομέρειες για τις διαδρομές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης)

19:00 έναρξη ποδηλατικού αγωνίσματος (μέγιστη προβλεπόμενη διάρκεια 2 ώρες)

20χλμ (Αντίρριο - Ναύπακτος - Αντίρριο… με τερματισμό σε σημείο παράπλευρα της γέφυρας που θα συζητηθεί μαζί σας)

Κυριακή 9 Ιουλίου

09:00 έναρξη δρομικών αγωνισμάτων (μέγιστη προβλεπόμενη διάρκεια 2,5 ώρες)

5χλμ (Αντίρριο - Ρίο... με χρήση δρόμου για 2χλμ εκτός των 3 χλμ πάνω στη γέφυρα και τερματισμό ανατολικά της γέφυρας, δίπλα στο κάστρο)

10χλμ (Αντίρριο - Ρίο... με χρήση δρόμου για 7χλμ εκτός των 3 χλμ πάνω στη γέφυρα και τερματισμό ανατολικά της γέφυρας, δίπλα στο κάστρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.