BREAKING NEWS
latest

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΤΕΖΙΤΩΝ "Ο ΣΤΡΙΦΤΟΜΠΟΛΑΣ": ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΟΠΑΝΗ 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Τσοπάνη στο χωριό μας απο το Πολιτιστικό Σύλλογο Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας".Η έναρξη της εκδήλωσης δόθηκε απο ένα δρώμενο αφιερωμένο στους κτηνοτρόφους της Κέρτεζης και στον απόντα κτηνοτρόφο του χωριού μας Ανδρέα Ανδριόπουλο από τους Κοτσιά Χρήστο,Ντόλκα Μάκη,Καραστάθη Δημήτρη και Βλάση ,τους οποίους και ιδιαίτερα ευχαριστούμε!! Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χασαποπούλου Γεωργία αφού απηύθηνε έναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους , κάλεσε το Δήμαρχο Καλ/των κο Λαζουρά Γεώργιο ,ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης διότι η οικονομία της επαρχίας Καλαβρύτων στηρίζεται στην Κτηνοτροφία!!!Επίσης επισήμανε τον σημαντικο ρόλο των τυροκομείων της περιοχής μας καθώς στηρίζουν το πρωτογενή τομέα,προσφέρουν θέσεις εργασίας ,κάνουν γνωστά τα προιόντα εντός και εκτός Ελλάδος και τέλος συμβάλουν στην ανάπτυξη της Τοπικής Κοινωνίας!!!Για όλους τους παραπάνω λόγους ομόφωνα αποφάσισε το Δ.Σ. να τιμήσει τους: 1)Τον Α.Γ.Σ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ τον κο. ΣΑΤΟΛΙΑ ΠΑΥΛΟ
2)Π.ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ 3)ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Ι.&ΥΙΟΣ Ο.Ε. 4)ΝΤΑΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΙΑ 5)ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΛΟΥΣΟΙ.Επιπλέον,το Δ.Σ. απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ και ΣΚΛΗΦΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΩΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για την στήριξη τους στον πρωτογενή τομέα.Έπειτα ,δόθηκε η σκυτάλη στα χορευτικά τμήματα Δεμένικα Πατρών "οι Άγιοι Πάντες" με Πρόεδρο τον Γκόλφη Αντώνη και χοροδιδάσκαλο τον Γιάννη Τοπάλη και στο Χορευτικό της Λυκούριας με υπεύθυνο και χοροδιδάσκαλο του τμήματος το Σωκράτη Μούσιο όπου μας παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς απο τη Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα!!Τους ευχαριστούμε για το όμορφο"χρώμα" που έδωσαν στην εκδήλωση μας!!
Το Γλέντι αμέσως "άναψε" κάτω απο τους ήχους του κλαρίνου του Πάνου Πλακιά και στα τραγούδια του Γιάννη Σιέτου,Έλενας Χαραμή και Ευτέρπης Λημναίου και κράτησε μέχρι την ανατολή του ηλίου!!!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,Τ ΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ,τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ κο ΚΑΡΡΑ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ -ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΕΤΑΣ (η οποία θα διατεθεί στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου στις 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ),τον ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΞΥΛΕΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ : ΣΚΑΜΒΟΥΓΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΣΚΑΜΒΟΥΓΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ-ΒΙΚΤΩΡΑ,ΣΑΡΜΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ-ΔΗΜΗΤΡΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΒΟΡΥΛΛΑ ΣΩΤΗΡΗ τ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΠΡΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΒΟΡΥΛΛΑ ΑΝΔΡΕΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ-ΚΩΣΤΑ,ΜΑΡΚΟ ΑΝΔΡΕΑ,ΦΙΛΙΠΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝ/ΤΗ,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΒΑΓΓΕΛΗ -ΦΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ: 1.ΒΑΣ.Γ.ΠΕΤΡΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ι.Κ.Ε.-ΑΚΕΑ
2.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
3.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΠΕΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
4.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Ο ΚΑΝΑΔΟΣ" ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
5.SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΟΡΥΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΡΑ
6.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΤΕΖΗ
7."ΒΥΤΕ ΜΕ" ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΒΥΤΑ
8.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ" ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
9.ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΗ Π. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
10.SUPER MARKET ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
11.ΕΡΜΕΙΔΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
12. "ΜΑΡΑΘΟΜΑΝΙΤΗΣ" ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
13.ΚΟΥΡΕΙΟ ΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
14.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SKI BILL ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
15. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΑΧΑ Γ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
16.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PICCOLO ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
17.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
18.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
19."ΧΕΛΜΟΣ" ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
20.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΖΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
21.ΤΑΓΑΡΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
22.ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
23.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ADAM EVE" ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
24.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΝΤΖΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
25.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
26."ΑΠ'ΤΟ ΧΩΡΙΟ" ΦΙΛΛΙΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
27.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
28.ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΙΠΠΩΝ "ΧΕΛΜΟΣ" ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
29.ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΡΙΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΤΡΑ
30."ΣΕΛΟΠΕΤΑΛΟΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΟ" ΤΡΑΓΚΑΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΛ/ΤΩΝ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με μεγάλη επιτυχία!!!!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" ανανεώνει το ραντεβού του για την 4η Γιορτή Τσοπάνη στις αρχές Ιουλίου 2018!!!!

« PREV
NEXT »
lqtjiuqp4mhqgbkuei05ezdhia869a