Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ο 11χρονος που διέρρηξε αυτοκίνητο και ο διανομέας που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  μια 36χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα  με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για υπόθεση κλοπής.

Προσαγωγή ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
Προσήχθη, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών από αστυνομικούς  της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ένας 11χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού με επιπλέον δύο συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
        Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, σε είσοδο πολυκατοικίας, έναν 33χρονο διανομέα ψησταριάς και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.