Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο καλαβρυτινός Θανάσης Δημήτρουλας

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν επτά παίκτες της Ακαδημίας μεταξύ των οποίων και ο  Θανάσης Δημήτρουλ...

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν επτά παίκτες της Ακαδημίας μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Δημήτρουλας με καταγωγή από Λευκάσιο και Φίλα Καλαβρύτων.
Ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον Παναθηναικό από 9 ετών και έχει διαπρέψει σε όλες τις κατηγορίες στην θέση του επιθετικού. Το ταλέντο του, το ήθος αλλά και η σκληρή δουλεία που κάνει, οδήγησαν την διοίκηση της ΠΑΕ να του προσφέρουν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής: 
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μιας επέκτασης συνεργασίας.
Οι επτά ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους είναι οι Χρήστος Ζερβόπουλος, Θανάσης Δημήτρουλας, Κώστας Βαλμάς, Χρήστος Κουντουριώτης, Βαγγέλης Θεοχάρης, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ επέκταση συνεργασίας κατά ένα χρόνο υπέγραψε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος.
Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το Σύλλογο.
Μετά το πέρας της διαδικασίας ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας δήλωσε σχετικά: "Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα δικά του παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας. Είναι μια τρομερή επιβράβευση γι' αυτούς τους επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές να υπογράφουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα σήμερα είναι μια σπάνια συγκυρία αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές καλύπτουν χρονικά τρία διαφορετικά έτη γέννησης. Πλέον είναι στο χέρι τους να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων. Όσο για τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλόπουλο πέρασε μια δύσκολη περίοδο με το σοβαρό τραυματισμό του και ο Παναθηναϊκός του δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό του. Επιβραβεύουμε όλη τη στάση του με την επέκταση συνεργασίας".




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.