HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Silver Alert για τον 43χρονο Αθηναίο γιατρό που εξαφανίστηκε στην Ακράτα

Ο 43χρονος Γιώργος Φιλιππάκης είναι ο άνδρας που εξαφανίστηκε από την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακρά...

Ο 43χρονος Γιώργος Φιλιππάκης είναι ο άνδρας που εξαφανίστηκε από την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Ακράτας. Για τον εντοπισμό του σήμανε Silver Alert μετά από εισαγγελική εντολή.
Όσοι γνωρίζουν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του καλούνται να επικοινωνήσουν με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Ο 43χρονος Γιώργος Φιλιππάκης είναι ο γιατρός από την Αθήνα, που εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος της Ακράτας. Για τον εντοπισμό του σήμανε Silver Alert μετά από εισαγγελική εντολή.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ζωή του 43χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο, γεγονός που οδήγησε τους συγγενείς του να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.
Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ παραμένουν μέχρι στιγμής άκαρπες, στην ευρύτερη περιοχή με κέντρο το σημείο στο οποίο βρέθηκε κλειδωμένο, σταθμευμένο με alarm το ΙΧ του αγνοούμενου άνδρα.
Το όχημα εντόπισαν άνδρες της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σταθμευμένο στο ρεύμα προς Πάτρα, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, της νέας εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.