HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Οι μαθητές του Δημοτικού «ταξίδεψαν» μικρούς και μεγάλους!

Ένα «ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων» από την Α΄ τάξη και ένα «ταξίδι στον κόσμο» από τη Β’,Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη  παρουσίασαν οι μαθητ...

Ένα «ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων» από την Α΄ τάξη και ένα «ταξίδι στον κόσμο» από τη Β’,Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη  παρουσίασαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας στη γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2017 το απόγευμα, θυμίζοντάς μας ότι είμαστε πολίτες του κόσμου και βάζοντάς μας στη διαδικασία να φανταστούμε πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς χρώματα….Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς για την πολύ όμορφη γιορτή που οργάνωσαν και στους μαθητές που πέτυχαν ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα.
Ο Σύλλογος γονέων μοίρασε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς αναμνηστικά δώρα και ειδικά στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης ενθύμια και επαίνους για την αποφοίτησή τους. Στη συνέχεια μοιράστηκαν στους μαθητές παγωτά, ενώ υπήρχε μπουφές για όλους  με εδέσματα που πρόσφεραν όλοι οι γονείς και τους ευχαριστούμε πολύ. Εκτός από τη μουσική και το χορό, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting, μία ευγενική προσφορά της δασκάλας της Β΄ τάξης κας Ξένης Σφυρή, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.