HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άξιοι συγχαρητηρίων οι Αστυνομικοί Καλαβρύτων - Έφτασαν μια ανάσα από την κορυφή!

Πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης έφτασε η ομάδα των Καλαβρύτων όμως δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό ...

Πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης έφτασε η ομάδα των Καλαβρύτων όμως δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό απέναντι στη Διμοιρία χάνοντας με 1-2 σε ένα ισορροπημένο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Στο 1ο μέρος οι ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά με σκοπό να μη δεχθούν γκολ γι' αυτό και δημιουργήθηκαν λιγοστές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την ομάδα των Καλαβρύτων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πιο κλασσική ευκαιρία με ένα χαμένο τετατέτ που απέκρουσε με την άκρη των ποδιών ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όμως το 0-0 παρέμεινε με τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο 2ο μέρος ο ρυθμός του ματς δεν άλλαξε όμως η Διμοιρία ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μακρυπόδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να αλλάζει πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα των Καλαβρύτων. Λίγα λεπτά μετά το 1ο γκολ ήρθε και ένα 2ο για την Διμοιρία με τον Μανούσο για να της δώσει ισχυρό προβάδισμα νίκης. Στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα των Καλαβρύτων βγήκε μπροστά για την ανατροπή, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος με γκολ του Καζανά (1-2) που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. 
Ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και φάνηκε από την αρχή του ότι όποιος έβαζε το 1ο γκολ θα είχε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση.
Η πορεία της ομάδας ήταν άκρως επιτυχημένη σταματώντας ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό που ακόμα καμία ομάδα της επαρχίας της Αχαΐας δεν έχει φτάσει και ευελπιστεί ότι την επόμενη χρονιά θα κάνει το επόμενο βήμα και θα κατακτήσει το τρόπαιο. 
Χορηγοί της ομάδας των Καλαβρύτων για το 6ο τουρνουά Δ.Ε.Α Αχαΐας αποτέλεσαν οι: Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων, ΜΟΝΤΑΝΑ CAFE, ΕΚΟ ΤΖΟΒΟΛΟΣ και χορηγός επικοινωνίας ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.