Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Απόστολος Κατσιφάρας γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με τους Δημοσιογράφους

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στο γρα...

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του με τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα ο κ. Κατσιφάρας συζήτησε με τους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του από ένα σημαντικό ταξίδι στις Βρυξέλλες όπου την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνέλευση των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Περιφερειών (EER).
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμείχε για πρώτη χρονιά, δεδομένου ότι αποτελεί Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας για το τρέχον έτος (European Entrepreneurial Region 2017 - EER 2017) για το εξωστρεφές, δυναμικό και πρωτοποριακό εγχείρημά της που έχει ως θεμέλιο λίθο την πολυεπίπεδη συνεργασία για την ενίσχυση των ΜμΕ.
Οι δημοσιογράφοι, πέρα από τις ευχές, είχαν και την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Απ. Κατσιφάρα, αλλά και με Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακούς Συμβούλους και άλλα στελέχη, για διάφορα θέματα.
Την  συζήτηση βέβαια διέκοπταν τα πολλά τηλεφωνήματα για ευχές μεταξύ των οποίων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS εκπροσώπησε ο δημοσιογράφος Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.