HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Δημήτρη Κανελλόπουλο

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο ιστορικός ερευνητής και επί 10ετίες Δασονόμος Καλαβρύτων, Δημήτρης Κανελλόπουλος ο οποίος νοσ...

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο ιστορικός ερευνητής και επί 10ετίες Δασονόμος Καλαβρύτων, Δημήτρης Κανελλόπουλος ο οποίος νοσηλεύθηκε επί 20ήμερο στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και στην μονάδα υψηλής φροντίδας με σοβαρά καρδιολογικά κυρίως προβλήματα. Η υγεία του ιστορικού ερευνητή, έχει επιδεινωθεί αρκετά με αποτέλεσμα το τελευταίο χρόνο να έχει νοσηλευθεί αρκετές φορές.
Ο κ. Κανελλόπουλος που είναι επί χρόνια συνεργάτης του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και δημοσιεύει το πολύτιμο αρχείο του με τα ντοκουμέντα για το Ολοκαυτωμα των Καλαβρύτων, εξήλθε σήμερα του Νοσοκομείου, εμφανώς καταβεβλημένος και εκφράζει τις ευχαριστίες του στην διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, συμπατριώτισσά μας κ. Αναστασία Μπαλασοπούλου, στους θεράποντες ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα που επέδειξαν κατα την νοσηλεία του.
Του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και μάχιμος όπως έως σήμερα για πολλά ακόμα χρόνια.     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.