Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Προ των πυλών ο αφρικανικός καύσωνας!

Μπορεί το πρώτο κύμα καύσωνα του Σαββατοκύριακου να πέρασε «αναίμακτα», καθώς η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου και ούτω...

Μπορεί το πρώτο κύμα καύσωνα του Σαββατοκύριακου να πέρασε «αναίμακτα», καθώς η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 36 βαθμούς Κελσίου και ούτως ή άλλως βρήκε τους περισσότερους να δροσίζονται σε κάποια παραλία, όμως τα χειρότερα έπονται.

Από τα μέσα της εβδομάδας και ως το επόμενο Σαββατοκύριακο όμως έρχεται δεύτερο κύμα καύσωνα το οποίο θα είναι ακόμη πιο ισχυρό και με θερμοκρασίες που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Οι θερμοκρασίες αυτές θα θυμίσουν τον μεγάλο καύσωνα του 2007, όπως τονίζει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, προσθέτοντας ότι η θερμοκρασία θα χτυπήσει 40αρι την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη αναμένεται να βιώσουμε ζέστη "αφρικανικού καύσωνα".

Ο μετεωρολόγος επιβεβαιώνει πως το θερμόμετρο θα δείξει άνω των 43 βαθμών Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας και στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.