Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πόλος έλξης το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων στο «Achaia Fest 2017 - Οι Θησαυροί της Αχαΐας»

Πόλος έλξης για άλλη μια φορά τα Καλαβρυτινά προϊόντα αλλά και οι εικόνες που μεταφέρει το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων στους επι...

Πόλος έλξης για άλλη μια φορά τα Καλαβρυτινά προϊόντα αλλά και οι εικόνες που μεταφέρει το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων στους επισκέπτες του «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας» το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, που άνοιξε σήμερα το απόγευμα τις πύλες του και θα διαρκέσει έως 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.
Τα εγκαίνια έκανε ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Μαρλαφέκα (δείτε εδώ).
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χουλιάρα κ. και κ. Παμουτσακοπούλου, τον βοηθό Δημάρχου κ. Μαγκαφά, την ειδική σύμβουλο κ. Παπαδάτου και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού κ. Σπυρόπουλο, υποδέχθηκε στο περίπτερο του Δήμου τον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Μαρλαφέκα, τους Βουλευτές κ. Σπαρτινό και Κατσανιώτη, Δημάρχους της Αχαΐας, τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Αλεξόπουλο, τοπικούς φορείς και πολλούς άλλους οι οποίοι αν και είναι γνώστες των Καλαβρύτων, εκθείασαν για άλλη μια φορά τον τόπο μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα και προϊόντα.
Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Γιάννης Τσεντούρος

    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.