Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε τις πύλες του το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας»

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, ...

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, που θα διεξαχθεί από 15 έως 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.
Στο χώρο της έκθεση και το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων που όπως πάντα ξεχωρίζει!.
Τα εγκαίνια έκανε ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Μαρλαφέκα.
Παρών και Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς. 

Τέσσερις μέρες γιορτή. Τέσσερις μέρες με γαστρονομία, street food, δοκιμή και αγορά Αχαϊκών Προϊόντων, πικ νικ, θερινό σινεμά, αστροβραδιά με τηλεσκόπια, μουσική, εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά και sports.
Τέσσερις μέρες γιορτή στο Νότιο Πάρκο! Ξεκινά την Πέμπτη το Achaia Fest - Από γαστρονομία και street food μέχρι θερινό σινεμά
Το Achaia Fest 2017 διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα και το Επιμελητήριο Αχαΐας με τις συμμετοχές παραγωγών, επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής ξεπερνούν τους 100.
Ήδη, οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στο υπέροχο Νότιο Πάρκο, με το απέραντο πράσινο, δίπλα από το κύμα της θάλασσας, κορυφώνονται εν όψει των αποψινών εγκαινίων την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ.
Το Achaia Fest 2017 θα είναι ανοικτό καθημερινά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 7.30 το απόγευμα.
Οι διοργανωτές μας προσκαλούν να κάνουμε πικ νικ, να δοκιμάσουμε από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών τοπικών προϊόντων και ποτών, να δούμε τα αστέρια με τη βοήθεια των τηλεσκοπίων του «Ωρίωνα», να παρακολουθήσουμε θερινό σινεμά ξαπλωμένοι στο γκαζόν (φέρνοντας την πετσέτα μας, όπως συμβαίνει στις θερινές κινηματογραφικές προβολές στα πάρκα του εξωτερικού), να παρακολουθήσουμε χορευτικά, συναυλίες αλλά και να κάνουμε σπορ.
Ειδικά για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος παιδότοτος με καθημερινές εκδηλώσεις και δράσεις.
Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
Το Achaia Fest 2017 και η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας παρουσιάζουν τις ταινίες:
▪ «Άθικτοι»: Η παγκόσμια επιτυχία των Eρίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους Φρανσουά Κλoυζέ και Ομάρ Σι.
▪ «Αγάπα με αν τολμάς»:Ένα σαγηνευτικό και ρομαντικό παραμύθι για μεγάλους με την βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Γκιγιόμ Κανέ.
ΑΣΤΡΟΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΩΡΙΩΝΑ»
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συμμετέχει με αστροβραδιά στο Achaia Fest 2017 αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου με έναρξη στις 21:30. Η αστροβραδιά θα περιλαμβάνει αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια του «Ωρίωνα» όπου το κοινό θα παρατηρήσει τον πλανήτη Δία, τον πλανήτη Κρόνο, το μεγάλο σμήνος του Ηρακλή, το δακτυλιοειδές νεφέλωμα και άλλα ουράνια αντικείμενα.
Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί ουρανογραφία οπότε με τη χρήση ενός πράσινου laser το κοινό θα περιηγηθεί στον νυχτερινό ουρανό, στα ονόματα και τα χαρακτηριστικά των αστεριών, τις μορφές και την ιστορία των αστερισμών και των άλλων ουράνιων αντικειμένων που είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού.

Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Με την επιμέλεια των ειδικών συνεργατών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ (7:30 - 9:30 μ.μ.)
▪ Εργαστήριο face painting, «Βάλε χρώμα στη ζωή σου»
▪ Εργαστήριο κατασκευής, «Ψαράκια του βυθού»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ(7:30 - 9:30 μ.μ.)
▪ Εργαστήριο αφήγησης, «Παραμυθομπερδέματα»
▪ Εργαστήριο ζωγραφικής, «Σχέδια βγαλμένα από τα παραμύθια»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ(7:30 - 9:30 μ.μ.)
▪ Εργαστήριο μουσικοκινητικής, «Πήραν τα πόδια μου φωτιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.