HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα η 9η Πανελλήνια Εκπαίδευση των Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού

Ραντεβού στα Καλάβρυτα δίνουν οι ερυθροσταυρίτες στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών κ...

Ραντεβού στα Καλάβρυτα δίνουν οι ερυθροσταυρίτες στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .
Η σημαντική αυτή δράση των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα από τις 12 έως και τις 25 Ιουνίου 2017. Οι διοργανωτές σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com θα βρεθούν από αύριο στα Καλάβρυτα για να προετοιμάσουν την εκπαίδευση η οποία θα γίνει σε δύο περιόδους, την Α’ Περίοδο από τις 12 έως και τις 18 Ιουνίου 2017 και τη Β΄ Περίοδο από τις 19 έως τις 25 Ιουνίου 2017.
Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί, κατά περιόδους, είναι τα παρακάτω:
Α’ Περίοδος
Επιτελική Διοίκηση Ομάδας (Αρχηγός Ομάδος)
Επιχειρησιακή Διοίκηση Ομάδας (Επιχειρησιακός Αρχηγός)
Β’ Περίοδος
Επιχειρησιακή Διοίκηση Διμοιρίας (Επιχειρησιακός Αρχηγός Διμοιρίας)
Τα έξοδα Διαμονής και Διατροφής όλων των Εκπαιδευομένων που θα συμμετέχουν στην 9η Πανελλήνια Εκπαίδευση θα καλυφθούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Στην εκπαίδευση θα λάβουν μέρος Αρχηγοί, Υπαρχηγοί, Εκπαιδευτές, Στελέχη και Εθελοντές από όλα τα Περιφερειακά και Τοπικά τμήματα του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της χώρας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.