Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Έκανε την νταλίκα... βαπόρι με 14 κιλά κοκαΐνης

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτ...

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για κατοχή – διαμετακόμιση ναρκωτικών ουσιών κατά παράβαση του ν. 4139/2013.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας με επικαθήμενο – ψυγείο) μετά την εκφόρτωση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από Ανκόνα Ιταλίας, το οποίο οδηγούσε 50χρονος με συνοδηγό επίσης 50χρονη, εντοπίστηκαν εντός της καμπίνας του τράκτορα και συγκεκριμένα στα πλαϊνά τοιχώματα πάνω από τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού πίσω από τις υφασμάτινες επενδύσεις (ταπετσαρίες), δώδεκα (12) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους δεκατεσσάρων κιλών, εκατόν πενήντα πέντε γραμμαρίων και ενός δεκάτου γραμμαρίου (14.155,1 gr).
Στη συνέχεια, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών Κλιμακίου της Λιμενικής Αρχής και της ως άνω Διεύθυνσης, συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Αττικής, ο οποίος ήταν ο παραλήπτης της εν λόγω ποσότητας.Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ο τράκτορας του εν λόγω Φ/Γ οχήματος, τρία (03) κινητά τηλέφωνα, μία (01) συσκευή πλοήγησης και ένα (01) tablet που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού του Φ/Γ, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων ογδόντα πέντε ευρώ (€6.085,00) που βρέθηκαν στην κατοχή της συνοδηγού καθώς και ένας (01) φορητός υπολογιστής, δύο (02) tablet, δεκατέσσερα (14) κινητά τηλέφωνα, δύο χιλιάδες ευρώ (€2.000), δύο (02) φωτογραφικές μηχανές, τρία (03) USB stick και ένα (01) Ι.Χ. όχημα του αλλοδαπού παραλήπτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.