HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 29/6/17

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών...

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 50χρονος, υπήκοος Ολλανδίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  δύο αποφάσεις του Πταισματοδικείου Πατρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολικά ποινή φυλάκισης επτά μηνών και δέκα ημερών για παράνομη οπλοφορία και επαιτεία.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 53χρονη ημεδαπή και ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν μία μπαταρία αυτοκινήτου, αξίας 75 ευρώ.

Σύλληψη  αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία  του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (122) γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (1520) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας  σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  χθες πρωινές ώρες στη Ροδιά Αιγιαλείας, αφαίρεσαν κολώνα φωτισμού αξίας 700 ευρώ.


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μια κυνηγετική καραμπίνα, καθώς και τρία φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.