HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 28/6/17

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογρα...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για  κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, εισήλθαν σε αυλή Γυμνασίου στο Αίγιο και αφαίρεσαν δύο ηχεία, αξίας (150) ευρώ.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18 και 60 ετών, καθώς και μια 15χρονη ημεδαπή, οι οποίοι  μετέβησαν με αυτοκίνητο σε προαύλιο χώρο νοσοκομείου στην Πάτρα, όπου αφαίρεσαν, δύο μονάδες κλιματισμού.
Κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από φύλακα του Νοσοκομείου, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν. Τα κλιματιστικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του νοσοκομείου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά την διενέργεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαινε, ο δράστης απέρριψε από το παράθυρο του συνοδηγού, στο έδαφος, μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 79χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα τραυμάτισε 65χρονο στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.