HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων στη συνεχή προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανό το χωριό μας, μένοντας πάντα πιστός στις τοπι...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων στη συνεχή προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανό το χωριό μας, μένοντας πάντα πιστός στις τοπικές μας παραδόσεις, έχει προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις εντός του καλοκαιριού, οι οποίες περιλαμβάνουν ψυχαγωγία, πεζοπορία και διασκέδαση.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι είναι:
1. Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
Θεατρικό με το σατιρικό έργο «Πελοποννησιακός πόλεμος» στην ανακαινισμένη πλατεία του κοινοτικού γραφείου του χωριού μας με τους «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΖΑΣ», της κ. Αφροδίτης Δημητρακοπούλου και τους συνεργάτες της.

2. Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017
Πεζοπορία – προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Μακελλαριάς με αφετηρία το χωριό μας, διαδρομή περίπου τεσσάρων (4) ωρών μέσα από το μαγευτικό δάσος της Κάνισκας.

3. Τρίτη 15 Αυγούστου 2017
Μουσικοχορευτική εκδήλωση, η «Γιορτή της Παραδοσιακής Πίτας » στην κεντρική πλατεία του χωριού μας με μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες από τις κυρίες του χωριού μας η οποία είναι και το μεγάλο συναπάντημα όλων των Μανεσιωτών και φίλων.

4. Σεπτέμβριος 2017
Διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Μικρούς και μεγάλους σας περιμένουμε στο όμορφο χωριό μας να περάσουμε όλοι μαζί όμορφες, αξέχαστες και μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης. Μπορείτε να μαθαίνετε για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας και τα νέα του χωριού μας, μέσα από την ιστοσελίδα: www.manesi-kalavritwn.gr και στο facebook: Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.