Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε εξέλιξη έρευνες για τον θάνατο του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε στον αέρα το βράδυ της π...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε στον αέρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με αποτέλεσμα μια αδέσποτη σφαίρα να «καρφωθεί» στο κεφάλι 11χρονου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ηδη έχουν γίνει ορισμένες προσαγωγές ατόμων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από έγκυρες αστυνομικές πηγές, οι έρευνες εστιάζονται αυτή την ώρα σε τέσσερα σπίτια και σε ένα καταυλισμό Ρομά, που βρίσκονται κοντά σε σχολείο. Παράλληλα, σημειώνεται ότι όπως είπαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της γιορτής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.