Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιμένεθ και του χρόνου στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει στη θέση του προπονητή της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Ισπανό προπονητή πως...

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει στη θέση του προπονητή της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν!
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Ισπανό προπονητή πως η απόφαση της ΠΑΕ είναι να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου και αποτελεί θετική εξέλιξη σε σχέση με τα δεδομένα της αντίστοιχης περσινής περιόδου.
Τον Απρίλιο του 2016 η ΑΕΚ δεν είχε προπονητή μετά την αποχώρηση του Γκας Πογέτ, ανέλαβε υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς και τον Ιούνιο αφίχθη ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος προσέφερε ελάχιστα. Τώρα, η Ενωση αποφάσισε να πορευτεί με τον τεχνικό ο οποίος ανέλαβε να «συμμαζέψει» την ομάδα και τα κατάφερε εξαιρετικά.
Η κίνηση αυτή σημαίνει πολλά και ενόψει play off, καθώς είχε διαμορφωθεί η αντίληψη πως ο Ισπανός θα κρινόταν και από την τελική συγκομιδή της ΑΕΚ. Ομως τώρα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του απελευθερωμένος από το άγχος της καθημερινής επιβεβαίωσης. Αλλωστε, η θέση που θα καταλάβει η ομάδα στα play off, μικρή σημασία έχει δεδομένου ότι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.