Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

αυτό είναι το Ασθενοφόρο που τις επόμενες ημέρες θα είναι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων Ναι υπάρχουν και καλά νέα. Υπάρχουν ορισμένοι πο...

αυτό είναι το Ασθενοφόρο που τις επόμενες ημέρες θα είναι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων
Ναι υπάρχουν και καλά νέα. Υπάρχουν ορισμένοι που αθόρυβα κάνουν το καλύτερο μέσα στις δύσκολες συνθήκες. 
Συγκεκριμένα: Πριν λίγες μέρες το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS είχε την πληροφορία οτι ένα νέο Ασθενοφόρο πρόκειται να έρθει στα Καλάβρυτα. Την πληροφορία την επιβεβαιώσαμε στο Τελωνείο Πατρών όπου από το Σάββατο έχουν φτάσει τρία Ασθενοφόρα. Επικοινωνήσαμε με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Ιωάννα Σφυρή και μας το επιβεβαίωσε. Δεν μείναμε εκεί αλλά ψάξαμε και το τρόπο που το Ασθενοφόρο μπαίνει στο δυναμικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο όπου μια εξαιρετική Ευρωπαϊκή εθελοντική ομάδα που έχει τίτλο "Βοήθεια για την Ελλάδα" επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα και το Νοσοκομείο Καλαβρλύτων για να δει τις ανάγκες και τι μπορεί να προσφέρει. Πράγματι βοήθησε προσφέροντας ιατροφαρμεκευτικό υλικό. Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Σφυρή δεν έμεινε εκεί και έιχε συνεχή επαφή. Πριν από δύο μήνες τα μέλη της ομάδας την ενημέρωσαν οτι κατάφεραν να εξοικονομήσουν τρια Ασθενοφόρα. Η κα Σφυρή δεν έχασε την ευκαιρία και "δέσμευσε" το ένα. Η κα Σφυρή θα βρεθεί σύντομα στην Πάτρα και θα το παραλάβει.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι η  Η "Βοήθεια για την Ελλάδα" είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από τον Αυστριακό Εργουιν Σχρουμφ και έχει θέσει ως στόχο να συμβάλει στην ανακούφιση της  ελληνικής κοινωνίας και του συστήματος υγέιας. Όπως λεει ο ίδιος (που διεσώθη από το ναυάγιο του Νόρμαν Ατλάντικ και σε ταξίδι προσφοράς στην Ελλάδα) "Δεν δεχόμαστε ότι στην ευημερούσα Ευρώπη, οι άνθρωποι στερούνται το βασικό δικαίωμα σε επαρκή υγειονομική περίθαλψη. Η ομάδα της Ελλάδα ενισχύσεων αποτελείται σήμερα από 30 εθελοντές στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ελλάδα.
Θερμά συγχαρητήρια στην διοικήτρια κα Ιωάννα Σφυρή για το αθόρυβο αλλά εξαιρετικό της έργο και ένα μεγάλο ευχαριστώ απ όλους μας προς την μοναδική αυτή ομάδα "Βοήθεια για την Ελλάδα"

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής - Γιάννης Τσεντούρος

       

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.