Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΟΥΛΗ: Δείτε LIVE την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και τα νέα μέτρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο προκειμένου να ψηφιστεί την Πέμπτη το βράδυ. Το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίσ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο προκειμένου να ψηφιστεί την Πέμπτη το βράδυ. Το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επι της αρχής στις επιτροπές από την κυβερνητική πλειοψηφία. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της Πέμπτης, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί και στη συνέχεια να ψηφίσει το Σώμα.
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, κατά πλειοψηφία, από τις αρμόδιες διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές, το βράδυ της Τρίτης. Επί της αρχής, «ναι» δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Από την Ολομέλεια αποκλείστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό αποφάσισε η Ολομέλεια, μετά το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.