HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με επιτυχία το Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε το Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς σε αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτ...

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε το Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς σε αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας με θέμα: «Η Αξία των συναισθημάτων στη ζωή μας» που συνδιοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού  Σχολείου & Νηπιαγωγείου  καθώς και του Γυμνασίου & Λυκείου Κλειτορίας και ο  Σχολικός   Σύμβουλος της 9ης  περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας «Καλλίπολις».  
Στο Εργαστήριο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλαβρύτων Χουλιάρας Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Δουκλιάς Σωτήριος, οι Διευθυντές του Γυμνασίου, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κλειτορίας, καθώς και αρκετοί εκπαιδευτικοί και γονείς. Ευχαριστούμε πολύ την κα Σταύρου Θώμη, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Πρόληψης και τον κ. Βαλμά Φάνη, Σχολικό Σύμβουλο της 9ης περιφέρειας  Δημοτικής  Εκπαίδευσης Αχαΐας, για τις πολύ ενδιαφέρουσες γνώσεις που μας μετέφεραν και για όλα όσα μοιραστήκαμε μαζί τους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν και συντέλεσαν στην επιτυχία του Εργαστηρίου.
Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου και Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.