HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΑΛ Καλαβρύτων: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών

Ολοκληρώθηκε, χτες 24 Μαΐου 2017, η δράση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με την αποκομιδή και των τελευταίων συσκε...

Ολοκληρώθηκε, χτες 24 Μαΐου 2017, η δράση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με την αποκομιδή και των τελευταίων συσκευών που είχαν συλλεχθεί. Το φορτηγό της ΚΟΙΝΣΕΠ ήρθε για δεύτερη φορά λόγω του μεγάλου όγκου των συσκευών. Η αποκομιδή ξεκίνησε από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων και συνεχίστηκε στο σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός», παρουσία του βοηθού Δημάρχου και προέδρου των σχολικών επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων, κ. Νίκου Μαγκαφά. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων της ΚΟΙΝΣΕΠ συλλέχτηκαν, συνολικά, γύρω στους 4 τόνους ηλεκτρικών συσκευών. 
Η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη που έδωσε τη δυνατότητα να «ελαφρύνουν» τα σπίτια, οι υπηρεσίες και κυρίως το περιβάλλον από 4 τόνους άχρηστων αλλά επικίνδυνων συσκευών. 
Στην ανακοίνωσή της η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, ευχαριστεί όλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς, που βοήθησαν στη δράση κι που ελπίζουν να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και εύχεται σε όλους "Καλό καλοκαίρι και ας έχουμε στο μυαλό μας…
Ανακυκλώνουμε  τις συσκευές. Σκεφτόμαστε τις επόμενες γενιές!!!!"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.