HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανδαιμόνιο στη Βουλή των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρότατο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής οπού συζητείται το πολυνομο...

Σοβαρότατο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής οπού συζητείται το πολυνομοσχέδιο με το πακέτο μέτρων και αντίμετρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ Αθήνας και θεσμών. Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να χειροδίκησε κατά του κ. Δένδια, ενώ του πέταξε και μπουκάλι με νερό. 
Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ο βουλευτής της ΧΑ μιλούσε. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατευθυνόταν προς την έξοδο της αίθουσας, με τον Κασιδιάρη να του απευθύνει το λόγο λέγοντας «όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω;» ο κ. Δένδιας γύρισε να του ζητήσει το λόγο, με τον βουλευτή της ΧΑ να φέρεται ότι επιτέθηκε στον κ. Δένδια. 
Κατόπιν, επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον προεδρεύοντα Μάκη Μπαλαούρα να ζητά επανειλημμένως την παρέμβαση της φρουράς για να βγάλει τον Κασιδιάρη εκτός της αίθουσας, χωρίς όμως να έρχεται κανείς. «Να αποβληθεί ο Κασιδιάρης, έξω κ. Κασιδιάρη… μολύνετε τη Βουλή» φώναζε ο κ. Μπαλαούρας. 
Ο Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε να υποβληθεί πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα παραπεμφθεί στην επιτροπή Δεοντολογίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.