Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τίμησε την Πυροσβεστική ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιή...

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 απένειμε τιμητική διάκριση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν όλα τα Στελέχη και το Προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαιτέρως κατά την αντιπυρική περίοδο και κυρίως για την προσφορά τους στην Βιομηχανία και τις Επιχειρήσεις για να προστατεύσουν με αυτοθυσία και φιλότιμο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
«Δίνουμε μεγάλο αγώνα, με δυσκολίες, αντιξοότητες και κινδύνους, χειμώνα-καλοκαίρι για να επιτελέσουμε την αποστολή μας απέναντι στην κοινωνία» ανέφερε από την πλευρά του ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας κ. Νίκος Ρουμελιώτης και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων των Πυροσβεστών που υπηρετούν στο νομό Αχαΐας για την πρωτοβουλία.
Την Πλακέτα παρέλαβαν από τον Γεν. Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Ευστράτιο Ζαφείρη ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αχαΐας Πύραρχος κ. Νίκος Ρουμελιώτης , ο Διοικητής Π.Υ. ΒΙΠΕ Πατρών Επιπυραγός κ. Αλέξανδρος Σαββανής , ο Υποδιοικητής επιπυραγός κ. Κων/νος Μπαλντάς και ο Πυρονόμος κ. Δημήτριος Μπουζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.