Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παυλόπουλος: Η μητέρα είναι αναντικατάστατη αντηρίδα του οικογενειακού θεσμού

"Η Ημέρα της Μητέρας μας υπενθυμίζει, στο διηνεκές και ιδίως κατά την σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τον Τόπο μας και τον...

"Η Ημέρα της Μητέρας μας υπενθυμίζει, στο διηνεκές και ιδίως κατά την σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τον Τόπο μας και τον Λαό μας, την σημασία της Οικογένειας και της Μητέρας, ως αναντικατάστατης αντηρίδας του οικογενειακού θεσμού", αναφέρει στο μήνυμά του για την Ημέρα της Μητέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
"Η Μητέρα διαδραματίζει, νομοτελειακώς, κορυφαίο ρόλο τόσο για την συνοχή της Οικογένειας όσο και για την διαμόρφωση της προσωπικότητας των μελών της, πρωτίστως δε των παιδιών.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η Ημέρα της Μητέρας μας καλεί, επιπροσθέτως, να έχουμε πλήρη συνείδηση του ότι στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας, ως υπόδειγμα αγάπης και υπομονής, οφείλουμε, κατά μεγάλο μέρος, το ότι η σύγχρονη βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση δεν έχει οδηγήσει στην ρήξη του κοινωνικού μας ιστού. Για τούτο στον Τόπο μας αυτή η συνεισφορά της Μητέρας είναι, κυριολεκτικώς, εθνική", καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.