Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τα Μουσεία φορείς κοινωνικής Ειρήνης

Η 18 Μαΐου έχει καθιερωθεί από το διεθνές συμβούλιο μουσείων ( ICOM ) ως διεθνής ημέρα μουσείων σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και άμεση...

Η 18 Μαΐου έχει καθιερωθεί από το διεθνές συμβούλιο μουσείων ( ICOM ) ως διεθνής ημέρα μουσείων σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και άμεσης επαφής των μουσείων με τον άνθρωπο . Ο φετινός εορτασμός έχει ως θέμα "μουσεία και αμφιλεγόμενες ιστορίες ?  Τα μουσεία μιλούν για κείνα που δεν λέγονται " 
Τα μουσεία φιλοδοξούν και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κατανόηση της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας των ανθρώπων , προωθώντας έτσι την συνεργασία και την αρμονική συμβίωση των λαών .
Με το παραπάνω σκεπτικό το τιμώμενο φέτος Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος που στεγάζεται σε ιστορικό κτήριο της πόλης των Καλαβρύτων θυμίζει το αποτύπωμα της ανείπωτης φρίκης του ναζισμού στην Πόλη .
Την Παρασκευή  19 Μαΐου και ώρα   7:00 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινου Ολοκαυτώματος τιμούμε την διεθνή μέρα  μουσείων μέσα από την ιστορία του τόπου μας.
Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου  Καλαβρύτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.