HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πέταγαν "φωτιές" στο γήπεδο!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Καλαβρύτων αφού αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, επιβλήθηκαν του Αετού Ρίου με σκορ 3-2 και χάρισα...

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Καλαβρύτων αφού αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, επιβλήθηκαν του Αετού Ρίου με σκορ 3-2 και χάρισαν αισιοδοξία στους απανταχού φίλους τους.
Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου ευτύχησαν να έχουν σε πολύ μεγάλη μέρα τον Δημόπουλο που πέτυχε χατ τρικ στο 4΄, 53΄ και 81΄. Μάλιστα το τελευταίο ήταν αυτό που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του την 9η φετινή και 5η εντός έδρας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές των Καλαβρύτων απέδειξαν πως τόσο καιρό αδικούσαν τους εαυτούς τους, αφού αυτή ήταν μια πολύ μεστή και ποιοτική νίκη.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ν. Τσαβαλάς, Στέργιος (46΄ Γ. Τσαβαλάς), Χρ. Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (59΄ λ.τ. Μπαχάς), Αλευρίτης, Παπαδάτος (46΄ Θ. Αναγνωστόπουλος), Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.