Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπαρτινός από Κέρτεζη: Η περιοχή των Καλαβρύτων έπαιξε κορυφαίο ρόλο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Δημαρχεία Καλαβρύτων και ...

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Δημαρχεία Καλαβρύτων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερτεζιτών «Ο Στριφτόμπολας».
Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν του Κερτεζίτη αγωνιστή της επανάστασης του 1821, ο οποίος συγκροτώντας επαναστατικό σώμα, πήρε μέρος στην πολιορκία και κατάληψη των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου 1821 και σκοτώθηκε στην Μάχη του Λεβιδίου στις 14 Απριλίου του ιδίου έτους.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής ανέφερε ότι «η Αχαΐας και ιδιαίτερα η περιοχή των Καλαβρύτων με την πληθώρα αγωνιστών της έπαιξε κορυφαίο ρόλο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της χώρας μας και η διατήρηση της ιστορικής μνήμης είναι χρέος όλων μας».
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο βουλευτής Κ. Σπαρτινός συναντήθηκε με την οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, την οποία ενημέρωσε για τα θέματα της 2ης αξιολόγησης που ολοκληρώνεται και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.