HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Λάζαρος καθάρισε τον Παναθηναϊκό και Πρίγιοβιτς τον Πανιώνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο...

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο 85ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 απέναντι στον πληγωμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό.
Εστω και δύσκολα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και διατηρεί αμείωτες τις ελπίδες της για την 1η θέση των πλέι οφ. Αρκεί, φυσικά, να παίξει καλύτερα στους επόμενους αγώνες. Οσο για τους Πράσινους, η σεζόν τους ουσιαστικά τελείωσε στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ...
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82' Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60' Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60' Αραούχο).
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76' Στάικος), Βλαχοδήμος (68' Μπουμάλ), Μολίνς (60' Λέτο), Κλωναρίδης.

ΠΑΟΚ: Τρίποντο με.... υπογραφή Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Τρίποντο με.... υπογραφή Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν το σημερινό για ον ΠΑΟΚ. O Σέρβος επιθετικός με ένα απίθανο γκολ στο 75', χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο που φέρνει τον Δικέφαλο σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ. Καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού η αποβολή του Μασούντ στο 69'.
Ο ΠΑΟΚ που είχε ως στόχο του την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ (σ.σ. εκρεμμεί η απόφαση για το παιχνίδι στη Λεωφόρο που διεκόπη), υποδέχτηκε τον Πανιώνιο που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ήρθε στη Θεσσαλονίκη ευρισκόμενος στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (46’ Κίτσιου), Μάτος, Πούγγουρας Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος (87' Κουλούρης), Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46’ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (66’ Σαββίδης), Μπεν (85' Βουκελάτος).
Η βαθμολογία των πλέι οφ 
1. ΑΕΚ 6 (2-1) 
2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)* 
3.Πανιώνιος 4 (2-2) 
4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)* 
*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.