HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδρίασε η Ο.Μ. Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχετικά με το σχέδιο νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια Φρον...

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με θέμα το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Η παρουσίαση του Σχεδίου Νόμου έγινε από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλο και τον Υποδιοικητή Δημήτρη Κωστακιώτη. Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις πάνω σε επιμέρους άρθρα του Σχεδίου Νόμου. 
Επισημάνθηκε από τα μέλη της οργάνωσης ότι για πρώτη φορά στη χώρα μας υπάρχει μια κυβέρνηση που θέλει να εφαρμόσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Συνεπώς είναι πολύ σημαντική η ψήφιση και η εφαρμογή του νομοσχεδίου αυτού. 
Αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη του Σχεδίου Νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας από την οργάνωση μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, η οποία θα πάρει πρωτοβουλίες με δράσεις για την προβολή της φιλοσοφίας του νομοσχεδίου προς τους πολίτες και την τοπική κοινωνία αλλά και για τη λεπτομερή ενημέρωση όλων των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, οι οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά και αυτές με τη σειρά τους στην ενημέρωση των πολιτών για την εφαρμογή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην πράξη. 
Για πρώτη φορά η Υγεία πάει στον Λαό και όχι ο Λαός στην Υγεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.