HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Βιωματικό πρόγραμμα για τις εξαρτησιογόνες ουσίες στους μαθητές Γυμνασίου

Δράσεις πρόληψης πραγματοποιήθηκαν στην Κλειτορία στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικ...

Δράσεις πρόληψης πραγματοποιήθηκαν στην Κλειτορία στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας με τον Δήμο Καλαβρύτων και τα σχολεία της περιοχής. 
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στο Γυμνάσιο Κλειτορίας πραγματοποιήθηκε βιωματικό πρόγραμμα στους μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων του σχολείου, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας που διοργάνωσε το σχολείο. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και να δουλέψουν με βιωματικό τρόπο τα θέματα της επιρροής της παρέας και την αξία της προσωπικής επιλογής. Το πρόγραμμα στους μαθητές πραγματοποιήθηκε από την κ. Γιώτα Γεωργοπούλου, Αν. Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης και συμμετείχαν 45 μαθητές με τους καθηγητές τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.